Bună ziua, La baza apariției Vavmedica.com, vei putea descoperi cea mai mare fericire din viața mea: Pe întâi Ianuarie 2003 s-a născut fiul meu. El s-a născut cu Sindromul Patau (Trisomnia 13). 80% din copii ce se nasc cu această boală, își pierd viața chiar din primul an în care s-au născut. A trebuit să fac tot ce mi-a stat în putință pentru a-I salva viața fiului meu.

În anul 2005, când fiul meu avea vârsta de doi anișori, am mers în Statele Unite, la Universitatea din Stanford, într-o țară în care nu mai fusesem niciodată. Am putut observa modul de organizare dar și cum oportunitățile de tratament sunt implementate într-un mod ce îți pot câștiga încrederea. Această experiență mi-a arătat cât de fragilă este viața umană și mi-a demonstrat nevoia omului de a avea pe cineva aproape, indiferent că acesta provine dintr-o cultură sau o țară diferită. Din propria mea experiență, am învățat că sunt milioane de oameni ce au nevoie de informație și suport pentru a descoperi posibilitățile de tratament din țările străine, pentru propria sănătate dar și pentru sănătatea oamenilor pe care îi iubim.

Vavmedica a fost realizat pentru a furniza astfel de informații și suport. Furnizăm aceste informații pentru pacienți și pentru rudele lor, gratuit. În acest fel, mii de pacienți au posibilitatea de a fi tratați în Turcia. Sistemul funcționează foarte simplu: tu ne trimiți toate informațiile despre pacient, iar noi vom căuta cel mai potrivit tratament, spital și preț. În timp ce ne preocupăm de căutări, căutăm să alegem dintre cele mai moderne spitale și cele mai faimoase din lume ce au primit acreditarea JCI. Toate aceste informații le împărtășim cu tine.

După ce vei lua o decizie, te îndrumăm spre spitalul ales pentru ați începe tratamentul. Pe parcursul tratamentului, dacă întâmpini orice problemă legată de spital, îți vom asigura mijloacele de comunicare cele mai conveniente și te vom ajuta să rezolvi problema cât mai urgent. Poți să ai încredere în noi că îți vom fi întotdeauna alături, în ceea ce privește sănătatea ta.

Cele mai bune gânduri,

Kerim Koray Kebir, MD Managing Partner & General Director

O scurtă descriere,

Vavmedica.com Servicii de Turism Medical este o platform de servicii de sănătate inovativă, fondată în anul 2012 sub conducerea lui Kerim Koray Kebir, medic și specialist în comunicare, în scopul de a furniza beneficii atât pentru pacienți cât și pentru rudele acestora, ce își doresc să beneficieze rapid de servicii de sănătate de înaltă calitate oferite în Turcia.

Serviciul de informații furnizate de http://www.vavmedica.com este complet gratuit. În plus, sunt prevăzute prețuri speciale pentru pacienți în ceea ce privește aplicațiile directe. Lucrăm cu reprezentanți individuali dar și companii din întreaga lume; Vavmedica.com transmite cererile la spitalele sau centrele sale contractate. Cererile de la pacienți sunt gestionate fie de la caz la caz sau colectiv.

Sistemul funcționează astfel: Pacienții și / sau rudele pot să ne informeze cu privire la plângerile sau bolile lor și să ne trimită rapoartele lor medicale pe www.vavmedica.com individual sau cu ajutorul reprezentanților pacienților autorizați de Vavmedica.com.

După ce vom trimite toate informațiile (boala pacientului, diagnosticul, istoricul medical) către serviciile internaționale ale pacienților din cadrul spitalelor membre, aceștia ne vor da ofertele care includ planul de tratament și un cost estimativ. Ne adunăm toate planurile de tratament și intervalele de cost estimate aferente unui raport, pe care îl transmitem pacientului în cel mult 24 de ore. El / Ea alege una dintre ofertele pe care le consideră adecvate. Apoi punem în legătură pacientul cu spitalul ales, și începem să realizăm transferul și tratamentul pacientului. Noi rămânem în contact în permanent cu pacientul pentru a afla mulțumirile și nemulțumirile sale și le împărtășim cu conducerea spitalului, înregistrând aceste feedback-uri.

Astfel, în plus față de furnizarea tratamentului necesar la cele mai accesibile prețuri, păstrăm, de asemenea, scorul de satisfacție a pacientului mare și cel mai important, vom prezenta date foarte valoroase pentru spitalele noastre membre pentru a-și îmbunătăți serviciile lor standard. Noi lucrăm, în special cu spitale ce dețin serviciile de transport internațional de pacienți și sunt acreditate de JCI (Joint Commission International) sau a alte institute de asigurare a calității de îngrijire a sănătății.A Global Platform for
International Medical Services

Vavmedica.com is happy to be at your service, organizing cross-border health services. Vavmedica.com is an innovative health platform founded in Turkey by Dr. Kerim Koray Kebir, MD and communication specialists to offer high quality and quick healthcare services in Turkey for both patients and their relatives abroad. On this platform, pioneer hospitals and healthcare providers specialized in various therapeutic fields are presented; Turkey’s advanced infrastructure and quality of service in field of health are emphasized. Our healthcare solutions address not only patients crossing national borders in search of affordable and timely health care, but also administrative, operational, clinical, business and technological needs with a focus on how these elements work together to drive change.

Vavmedica Healthcare Service

  • Formulaire de consultation

  • Hasta Formu

  • Modulo di consulenza

  • Konsultationsformulär

  • Consultancy Form

PHYSICIANS

HOSPITALS

Treatments

Follow Us On Facebook

Are you ready for a consultation?

Your treatment will be performed by licensed therapist. Schedule your appointment now!
0
LIFES SAVED
0
INTERNATIONAL PATIENT AGENTS
0
HOSPITALS
0
MEDICAL AWARDS